Telegram

Beredskab stemmer dørklokker i søgen efter 20-årig på Bornholm

I samarbejde med blandt andet Beredskabsstyrelsen leder Bornholms Politi efter en forsvunden 20-årig mand.
Telegram
7. juni 2021 kl. 16:44

20-årige Nicki var natten til søndag til fest i Rønne. Han forlod festen omkring klokken to om natten og er ikke set siden.

Mandag eftermiddag begyndte Beredskabsstyrelsen og Politihjemmeværnet at stemme dørklokker i Rønne som led i politiets eftersøgning af den 20-årige.

Politiet har også haft en drone på vingerne, og to redningsfartøjer fra Søfartstjenesten har deltaget i eftersøgningen.

Politiets vagtchef fortæller mandag aften, at søgningen med drone og både desværre ikke har ført til noget resultat. Søgningen ved at ringe på hos folk er fortsat i gang.

En del borgere er også selv ude for at prøve at finde ham, lyder det fra vagtchefen.

Klokken 21.30 fortæller han, at politi og borgere fortsætter med at søge, mens Beredskabsstyrelsen nu falder fra. Tirsdag vil man igen vurdere, hvordan eftersøgningen skal foregå.

Bornholms Politi opfordrer også borgerne i og omkring Rønne til at tjekke kældre, skure, haver og lignende for at se, om han opholder sig der.

Umiddelbart mener politiet ikke, at han har forladt Bornholm. De hører gerne fra vidner, der kan have set ham efter klokken to natten til søndag.

Nicki var iført shorts, en sort hoodie, sorte converse og medbragte en skuldertaske. Han er cirka 180 cm høj, almindelig af bygning og har mørkt hår.

Har man oplysninger i sagen, kan politiet kontaktes på telefon 114.

/ritzau/

Opdateret 7. juni 2021 kl. 21:40