Hvilket Europa vælger vi den 25. maj?

Der er valg til Europaparlamentet den 25. maj og det er i krisens skygge, at vi skal vælge de 751 medlemmer til Parlamentet i Bruxelles til at repræsentere de omkring 500 millioner europæere. Især for den unge generation med længst fremtid i Unionen, er der nok at stemme for og rigeligt at forsøge at forandre med stor arbejdsløshed og desillusion efter krisen.

Der er valg til Europaparlamentet den 25. maj. Et valg der traditionelt fylder lidt i den europæiske offentlighed, men med EU's støt stigende indflydelse, er der god grund til at gå til stemmeurnerne.

Det er i krisens skygge, at vi skal vælge de 751 medlemmer til Parlamentet i Bruxelles til at repræsentere de omkring 500 millioner europæere.

Og især for den unge generation med længst fremtid i Unionen, er der nok at stemme for og rigeligt at forsøge at forandre med stor arbejdsløshed og desillusion efter krisen.

I denne journal om Europa retter Information i samarbejde med højskolerne øjnene mod en række unge europæere, deres visioner for og drømme om Europa.

 Læs om folkeafstemningen om patentdomstolen samme dag på journalen ‘Er patentreformen vejen til mere viden?

Artiklerne fra temaavisen Europa, som kan læses her på journalen, er støttet af Europa-Nævnet, og hele temaavisen kan downloades her.

36 artikler i denne journal. Seneste 22. maj 2014. Første 30. april 2014.