Informations Ph.d. Cup 2013

Information arrangerer en årlig Ph.d. Cup sammen med Danske Universiteter, DR og Lundbeckfonden, der skal formidle dansk forskning til en bredere offentlighed. Projektet er udvidet med Medieskolen, der tilbyder medietræning til ph.d.er og Informations Forskerpanel, der skal styrke journalistikken og den offentlige debat via et tættere samarbejde med forskningsverdenen.

Information og Danske Universiteter fortsætter Ph.d. Cuppen i de kommende år - nu i et styrket samarbejde med DR og Lundbeckfonden, og med to nye ben at gå på.

Udover formidlingskonkurrencen, der skal formidle dansk forskning til en bredere offentlighed ved at omtale og præmiere de bedst formidlede ph.d.-afhandlinger gennemført på danske universiteter, åbner vi i vinteren 2013 for Medieskolen, der tilbyder medietræning og formidlingskundskaber til ph.d.’erne. 

Vi knytter også tættere bånd til forskningsverdenen igennem Informations Forskerpanel, der inviterer alle ph.d.er og unge forskere til at bidrage til redaktionen med deres forskning og viden. Læs mere her

Læs mere om Medieskolen og Ph.d. Cuppen på vores nye hjemmeside.

Nyhedsbrev

Vil du modtage et månedligt nyhedsbrev om formidlingskurser for ph.d.’ere samt informationer om nye fokusområder på avisen, artikler om forskningsformidling, forskerliv m.m.? Tilmeld dig nyhedsbrevet her

33 artikler i denne journal. Seneste 15. maj 2013. Første 10. april 2012.