Vis os vejen til den bæredygtige omstilling

DR P4 og Information skød den 19. august gang i kampagnen ”Hvad gør vi nu? - vores omstilling til et bæredygtigt samfund”. Her går vi på jagt efter historier, der i stort og småt anviser en konkret vej til en stor omstilling.

DR P4 og Information skød den 19. august gang i kampagnen ”Hvad gør vi nu? - vores omstilling til et bæredygtigt samfund”. Her gik vi på jagt efter historier, der i stort og småt anviser en konkret vej til en stor omstilling. 

Lokale initiativer med et globalt perspektiv. Som når ildsjæle forsøger at mindske vores enorme madspild ved at få fødevareproducenternes overskudsmad distribueret til herberger og kvindehjem. Når det lokale kystfiskeri på Jyllands nordkyst forsøges genoprettet i en økologisk og økonomisk balance. Når mennesker i storbyerne anlægger grønne haver på tage og pladser. Eller når små og store virksomheder indleder omlægning til lukkede stofkredsløb.

Vi opfordrer alle omstillingsaktive til at dele viden og erfaringer fra jeres projekter. I fører allerede an, og nu beder vi jer inspirere og hjælpe andre i gang.

Her på journalen følger vi omstillingen, ligesom vi opdaterer jer, mens vi sammen bygger Danmarks største database for omstillingsprojekter på voresomstilling.dk

51 artikler i denne journal. Seneste 14. november 2013. Første 18. august 2013.