Tue Andersen Nexøs blog

Siden som farce, til sidst som idioti

Meget bizart: Her er anmelderen Mikkel Bruun Zangbenberg helt oppe i det røde felt, fordi anmelderen Lars Bukdahl mener det samme som ham om norske Øyvind Rimbereids bog Herbarium. Men bare gjorde det en måned før.

Den slags gør vel kun ondt, hvis man helst af alt i hele verden vil være anti-Lars Bukdahl. Men at definere sig negativt ud fra nogen er også at være uselvstændig.

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Stefan Kjerkegaard

Hej Tue, spørgsmålet er, om du behøver at skrive "anmelderen"? Du gør det naturligvis for at være formidlende osv., men det her har da kun interesse for en meget lille og indspist skare i DK. Det er nyt fra andedammen, sandkassen etc., så vidt jeg kan se. Skal vi ikke bare komme videre? Og beskæftige os med det, som det handler om i stedet?

; - )

Ja det er virkelig bizart, at være vidne til denne infantile fløjkrig.
Hvad med at komme igang med at skrive om disse evindelige og oversete hovedværker, som Sandkassen bryster sig med at omhandle.

PS: Et forsinket UG skal Nexø dog tildeles for sin anmeldelse/kritik af Stjernfelts Høeckbog ikke mindst fordi den afstedkom en perle af et formfuldendt svar på tiltale fra Stjernfelt.