Tue Andersen Nexøs blog

Det sker i næste uge

To arrangementer i næste uge, som begge er gratis og helt sikkert er værd at tage ud til: Diskussion af Inger Christensens værk på KUA den 25. marts, Kritikersalon den 26. marts på Forfatterskolen. Sjovt nok er jeg involveret begge steder. Kom endelig!

Nedenfor følger flere oplysninger:

*

Den 25. marts udgiver tidsskriftet TRAPPE TUSIND et særnummer om Inger Christensen. I forbindelse med udgivelsen afholder vi [dvs. redaktionen, en gruppe studerende fra Litteraturvidenskab, TAN] et seminar-arrangement, hvor tre af bidragsyderne, Lilian Munk Rösing, Anne Gry Haugland og Henning Fjørtoft (N), suppleret af Tue Andersen Nexø som ordstyrer, vil diskutere centrale aspekter af forfatterskabet med hinanden og det fremmødte publikum. Herudover vil der være tostemmig oplæsning af Det ved digterne Lars-Emil Woetmann og Peter-Clement Woetmann og, hvis vi får klaveret stemt i tide, eventuelt sang.

Arrangementet foregår d. 25. marts kl. 17.00 i Roland Bar på Københavns Universitet, Karen Blixens vej 1, bygning 21, lokale 21.0.15 (stuen). Det er gratis, alle er hjerteligt velkomne.
 
*
 
Kritikersalon: Torsdag d. 26. marts kl. 20-22 tager et nyt kritikerpanel to etablerede 90’er forfattere under kærlig behandling. Christina Hesselholdt læser op fra Camilla and the horse, Thøger Jensen fra Høfde Q. Panelet består til denne anden salon af Søren Schou, Elisabeth Friis og Mads Eslund.

Sted: Forfatterskolens lokaler i Peder Skrams Gade 2A, København K.

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu