Læsetid: 1 min.

Kamphunde amok på skole

Udland
28. juni 2000

*En seks-årig dreng fra Hamborg blev i går overfaldet og dræbt af to kamphunde. Hundene gik uden varsel til angreb på en flok skoleelever, der var på vej til gymnastiksalen. 10 elever måtte bagefter behandles for bidsår og chok. "Disse hunde er farlige våben. Et totalt forbud er nødvendigt," sagde overborgmester Ortwin Runde. På trods af en lang række uhyggelige fortilfælde er det endnu ikke lykkedes de tyske delstater at blive enige om en egentlig kamphundelov. Hundene fra Hamborg blev skudt på gerningsstedet, politiet overvejer at sigte ejerne for uagtsomt manddrab.wpr

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her