Nyhed
Læsetid: 1 min.

Amerikansk angreb dræber 40 irakiske oprørere

Udland
13. juni 2005

40 mennesker blev dræbt, da amerikanske styrker lørdag indledte et luftangreb mod irakiske oprørere tæt på grænsen til Syrien i den vestlige provins al-Anbar, hed det i en militær meddelelse. Amerikanske marineinfanterister støttet af jagerfly og kamphelikoptere indledte angrebet på en række større grupper af svært bevæbnede oprørere, som havde opstillet kontrolposter, hvor de standsede civil trafik i nærheden af Karabila.

Ingen marineinfanterister kom noget til ved angrebet, oplyser det amerikanske militær.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her