Nyhed
Læsetid: 1 min.

Formodede bortførere anholdt

Udland
16. juni 2005

Fire mænd, der mistænkes for at stå bag bortførelsen sidste år af tre FN-folk i Afghanistan, er blevet anholdt, oplyste det statslige, afghanske fjernsyn i går.

Ifølge Kabul Television har de fire erkendt, at de den 28. oktober i Kabul bortførte den nordirske Annetta Flanigan, kosovoeren Shqipe Hebibi og den filippinske diplomat Angelito Nayan. De tre FN-folk blev frigivet uskadt 23. november.

Ifølge fjernsynsstationen har de tre også erkendt at have forbindelse til Taleban-udbrydergruppen Jaish-e Muslimeen, som myndighederne mener betalte for bortførelsen, samt til en udenlandsk efterretningstjeneste.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her