Nyhed
Læsetid: 1 min.

Nej-siden øget i Luxembourg

Udland
10. juni 2005

Selv i det EU-venlige land Luxembourg vinder oppositionen mod forfatningen terræn. Det viser en ny meningsmåling ifølge nyhedsbureauet Reuters lavet af meningsmålingsinstituttet ILReS. Et flertal i det lille hertugdømme, der snart må overdrage EU-formandskabet til Storbritannien, vil dog stadig stemme ja til forfatningen, viser målingen.

Skulle det gå hen og blive et nej den 10. juli, vil det betyde et farvel til premierminister Jean-Claude Juncker. Han annoncerede tidligere på ugen, at han agter at overlade posten til en anden, hvis befolkningen vælger at afvise forfatningen.Ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her