Læsetid: 0 min.

Terrormistænkt går fri igen

Udland
10. juni 2005

En appeldomstol i Hamburg har stadfæstet frifindelsen af marokkaneren Abdelghani Mzoudi, det stod sigtet for at have forbindelse til terror-angrebet mod World Trade Center i 2001. Mzoudi blev frikendt første gang i februar 2004, men dommen blev dengang appelleret. Retten afgjorde i går, at der ikke var tilstrækkelige beviser til at føre en ny retssag. Under den oprindelige retssag kom det frem, at Mzoudi var gode venner med hovedpersonen under angrebet på World Trade Center, Mohammed Atta, og andre medlemmer af al-Qaedas tyske celle i Hamburg, men det har ikke på noget tidspunkt været muligt for anklagemyndigheden at bevise, at Mzoudi kendte til terrorplanerne.

Mzoudis videre skæbne står uklar. En talsmand fra det tyske indenrigsministerium oplyser, at han har 14 dage til at forlade Tyskland frivilligt, hvorefter han vil blive udvist. nsn

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her