Nyhed
Læsetid: 1 min.

Samtlige London-bombemænd fra 21. juli er nu anholdt

Udland
30. juli 2005

De italienske myndigheder meddelte i går aftes, at en af de fire formodede bombemænd, der menes at have forsøgt at gennemføre angreb i London i sidste uge, er blevet anholdt i Rom. Ifølge det italienske indenrigsministerium er den anholdte en britisk statsborger - oprindeligt fra Somalia. Meddelelsen kommer timer efter, at en række politiaktioner i London førte til anholdelsen af flere terrormistænkte personer. Ifølge flere britiske fjernsynsstationer blev to af de fire formodede bombemænd anholdt i det vestlige London. Onsdag blev den første af de fire mistænkte fra de mislykkede terrorangreb i London 21. juli anholdt.
I går var der også forlydener om, at en britisk mand, der er eftersøgt i forbindelse med terroraktionen 7. juli i London, menes anholdt i Zambia. Britisk politi undersøger mandens baggrund.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her