Nyhed
Læsetid: 1 min.

Trusler på 9/11-dagen

Udland
12. september 2005

USA's præsident, George W. Bush, og resten af USA markerede søndag fire års-dagen for terrorangrebet på New York og Washington med et minuts stilhed kl. 08.46 lokal tid - det tidspunkt, da det første af de kaprede passagerfly torpederede World Trade Center i New York. I New York på Ground Zero, som stedet for terrorangrebet kaldes, var pårørende til de omkring 3000 ofre samt bl.a. redningsarbejdere samlet for at mindes de mange døde.

Men fire år efter er al-Qaeda, der menes at have begået attentatet, stadig i offensiven, rapporterede tv-stationen ABC, der meddelte, at stationen har fået en video udleveret i Pakistan med nye trusler.

I videoen blev der truet med, at der netop på årsdagen ville blive rettet angreb på Los Angeles og Melbourne i Australien.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her