Læsetid: 1 min.

Uenighed om Irans atomplaner

Udland
17. oktober 2005

Uenigheden mellem Rusland og USA om Irans atomprogrammer kom offentligt frem under den amerikanske udenrigsministers, Condoleezza Rices, besøg i Moskva, da den russiske udenrigsminister, Sergej Lavrov, forsvarede Irans ret til at berige uran til atomkraft, mens Rice sagde, at den iranske ledelse ikke er til at stole på i atomspørgsmål. "Alle medlemmer, der har underskrevet den atomare ikkespredningstraktat, har denne ret (til at berige uran, red.), erklærede russiske Lavrov. Hantilføjede, at han ikke har set beviser, der støtter USA's påstande om, at Iran arbejder på at udvikle atomvåben. ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her