Læsetid: 1 min.

Flere end 30 dræbt i Irak

Udland
25. november 2005

34 mennesker blev i går dræbt af en bilbombe i den irakiske by Mahmuodiya, der ligger syd for Bagdad. 39 andre blev såret, da bomben blev bragt til sprængning uden for et hospital i et uroplaget område, der omtales som "dødens trekant".

Bombebilen var parkeret lige uden for hospitalet i Mahmuodiya, men vidner sagde, at bomben var møntet på en forbipasserende amerikansk kolonne. Fire amerikanske soldater var blandt de sårede, men en talsmand for det amerikanske militær sagde, at der ikke var tale om livstruende kvæstelser.

Senere torsdag blev adskillige mennesker dræbt af en bilbombe på en markedsplads i byen Hilla. Oprindeligt blev der rapporteret om 14 dræbte, men senere blev det oplyst, at op til fire personer var omkommet. ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her