Læsetid: 1 min.

David Cameron ny leder af de britiske konservative

Udland
7. december 2005

Partiet har tabt tre valg i træk til New Labour og Tony Blair, men tager ifølge Cameron nu hul på en helt ny epoke og en ny og moderne version af konservatismen. Farvel til et parti totalt domineret af "hvide mænd" og til den golde oppositionspolitik og goddag til konstruktiv kritik fra et parti med flere kvinder og etniske minoriteter, lød det i går fra den unge og politisk næsten uprøvede Cameron, der allerede i morgen i "Question Time" skal udfordre Blair i den ugentlige duel mellem premierministeren og lederen af oppositionen.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her