Læsetid: 1 min.

Oprør i fængsel i Afghanistan

27. februar 2006

Omkring 1.300 indsatte, heriblandt medlemmer af al-Qaeda og Taliban, har indledt et oprør i Pul-e-Charki-fængslet i udkanten af Afghanistans hovedstad, Kabul. Ifølge myndighederne er der flere end 30 kvæstede, muligvis også en del dræbte.

Politi har afspærret den fængselsblok, hvor oprøret startede sent lørdag, og der er blevet skudt ind i bygningen i et forsøg på at få kontrol over de indsatte, siger en sikkerhedskilde til det franske nyhedsbureau AFP.

"Ifølge fangevogterne er fire eller fem mennesker blevet såret, men oprørerne siger, at de har 20 sårede iblandt sig. Vi kan ikke bekræfte, at der er døde," siger Afghanistans vicejustitsminister, Mohammad Qasim Hashimzai.AFP

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu