Læsetid: 1 min.

ANDRE AVISER MENER

MILANO, 15. marts - Under den langstrakte konfrontation foran tv-kameraerne fremstod premierministeren som den mest konkrete og velforberedte, der ...
16. marts 2006

La Repubblica

ROM, 15. marts – Første tv-duel blev vundet af oppositionens leder, Romano Prodi – men kun delvis i kraft af egne fortjeneste. Med held forsøgte professor Prodi at sende et positivt og fremadrettet budskab til Italiens vælgere. Han gav således nyt håb til et udmattet land, men professoren vandt dog især i kraft af il Cavalieres (Berlusconis, red.) svagheder. Premierministeren var hæmmet. For øjnene af seerne blev han afklædt som et rastløst og såret dyr, som ikke formåede at kommunikere andet end anspændthed, nervøsitet og utålmodighed.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu