Læsetid: 1 min.

Det Hvide Hus' stabscheftræder tilbage

Udland
29. marts 2006

Stabschefen i Det Hvide Hus, Andrew Card, træder tilbage, og posten vil blive overtaget af den hidtidige budgetdirektør Joshua Bolten. Det oplyste USA's præsident, George W. Bush, på et pressemøde i går.

Den 58-årige Card har som stabschef indtaget en nøgleposition i Det Hvide Hus siden Bushs første præsidentperiode, der blev indledt i januar 2001. Den seneste tid har Bush imidlertid været under internt pres i Det Republikanske Parti for at foretage udskiftninger blandt de ansatte i administrationen i forlængelse af den ringe folkelige opbakning til præsidenten. ritzau/Reuters

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her