Læsetid: 1 min.

Ungarske forskere har udviklet vaccine mod fugleinfluenza

15. marts 2006

Ungarske forskere har udviklet en vaccine til mennesker imod den nuværende form af den dødbringende fugleinfluenzavirus H5N1, sagde den ungarske premierminister, Ferenc Gyurcsany, i går. Vaccinen virker dog kun på den nuværende form af H5N1-virusset og er ikke ment som et værn mod en muteret form af sygdommen. "Hvis virus muterer, vil vi være i stand til at fremstille en rigtig vaccine i løbet af otte uger, sagde Gyurcsany. AFP

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu