Læsetid: 1 min.

ANDRE AVISER MENER

NEW YORK, 29. april - Nordeuropæiske lande, der er så hurtige til at lykønske sig selv med deres generelt gode globale borgerskab, er på det senest...
Udland
1. maj 2006

International Herald Tribune

NEW YORK, 29. april - Nordeuropæiske lande, der er så hurtige til at lykønske sig selv med deres generelt gode globale borgerskab, er på det seneste faldet over hinanden for at være sikre på, at de ikke risikerer at sidde tilbage med Charles Tayolor, den tidligere liberiske præsident, der nu er sigtet for krigsforbrydelser. Det er en skuffelse i betragtning af det europæiske løfte om at gøre fattigdom til historie i Afrika. Kontinentet kan ikke gøre fremskridt uden regional stabilitet og retfærdighed for dem, der har døjet under Afrikas værste krigsherrer.

The Independent

LONDON, 30. april – En regering i sin tredje embedsperiode sidder nu fast i personlige snavsesager og organisatorisk korruption, og den er senest ved at forbløde sit ry for kompetent administration.
Pludselig er sammenligninger med John Majors regering ejendommeligt trolige. Major varede fem år efter sin sorte onsdag; nogle af Blairs ministerkolleger tror ikke, at han holder fem måneder længere.

The Observer

LONDON, 30. april – I morgen er årsdagen for Tony Blairs ankomst til Downing Street i 1997.
Men premierministeren føler nok ikke megen trang til fejring. Tre ministre har fået deres autoritet skåret i strimler på mindre end en uge, og næste torsdags lokalvalg vil sandsynligvis afskedige snesevis af Labours byrådsmedlemmer. Regeringen fremstår udmattet.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her