Læsetid: 1 min.

Bilbomber dræber 34 mere i Irak

Udland
31. maj 2006

To separate bombeangreb i Bagdad og Hilla kostede i går mindst 34 mennesker livet og sårede op mod 100, oplyste irakiske politikilder .I Husaniya-distriktet i det nordlige Bagdad blev mindst 22 personer dræbt og 58 såret, da en bilbombe eksploderede på en markedsplads. Få timer inden havde en anden selvmordsbombe dræbt mindst 12 mennesker byen Hilla i Irak. Politikilder sagde, at 36 mennesker blev såret af bombeangrebet nær en bilhandel i byen, som har været skueplads for nogle af de værste bombeattentater i Irak siden 2003, da en amerikansk-ledet styrke rykkede ind og fjernede Saddam Hussein. USA besluttede i går at sende yderligere en brigade på 3.500 mand til landet. USA har i alt 133.000 soldater i Irak.ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her