Læsetid: 1 min.

Bush i Bagdad - bomber i Kirkuk

14. juni 2006

USA's præsident, George W. Bush, ankom i går til Irak, oplyste Det Hvide Hus. Hans besøg skulle vare lidt over fem timer. I Bagdad skulle han mødes med amerikanske soldater og træffe Iraks nye premierminister, Nuri al-Maliki, forlød det.

Besøget i Irak finder sted få dage efter, at det lykkedes amerikanske soldater at dræbe al-Qaedas leder i Irak, Abu Musab al-Zarqawi. Politiet var bombernes mål i Kirkuk, hvor en række bomber dræbte mindst 24 mennesker. Samtidig oplyste den amerikanske hær, at 40.000 amerikanske og irakiske soldater fra i dag vil gennemføre en storstilet razzia i Bagdad. Aktionen vil fortsætte på ubestemt tid. Reuters

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu