Læsetid: 1 min.

80 dræbt i Bagdad på to døgn

11. juli 2006

Iraks premierminister appellerede i går irakerne til at forsone sig 'som brødre'. Samtidig genlød hovedstaden Bagdad endnu en gang af bombesprængninger, der i går dræbte mindst 19, efter en meget blodig weekend, hvor mindst 61 mennesker blev dræbt. To bombesprængninger i går i et shiamuslimsk kvarter kostede 12 livet og kvæstede snesevis af andre. I et sunnimuslimsk kvarter angreb bevæbnede mænd en bus og dræbte syv personer. Og imens udkæmpede militsfolk gadekampe i et sunnimuslimsk kvarter. "Det er vores skæbne at samarbejde i broderskab for at tilføje terrorismen og oprøret nederlag," sagde premierminister Nuri al-Maliki, der selv er shiit. ritzau

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu