Læsetid: 1 min.

Irak kritiserer USA

26. juli 2006

Gårsdagens møde mellem USA's præsident Bush og den irakiske premierminister Nuri al-Maliki understregede uenigheden om konflikten mellem Israel og Hizbollah i Libanon. Bush afviste efter mødet, at der er et problem i på den ene side at sende nødhjælp til Libanon efter de israelske angreb, og på den anden side fremskynde leverancen af højteknologiske våben til den israelske hær efter en anmodning fra Israel.

"Jeg kan ikke se, at der er en uoverensstemmelse i det, sagde han. Maliki har i skarpe vendinger kritiseret Israels angreb på Libanon og har opfordret til, at der omgående indføres våbenhvile, og at det internationale samfund yder hjælp til den libanesiske civilbefolkning og til Libanons skrøbelige regering. ritzau

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu