Læsetid: 1 min.

388 dræbt af tyfon i Filippinerne

Udland
2. december 2006

*Mindst 388 mennesker er omkommet og tæt ved 100 andre savnes efter et voldsomt uvejr og efterfølgende jordskred i det østlige Filippinerne, oplyste Røde Kors i går. Tyfonen Durian hærgede i flere timer og skabte kaos i Albay-provinsen 330 kilometer sydøst for hovedstaden Manila. Store mængder regn medførte flere jordskred og oversvømmelser nær byen Legaspi. Værst er det gået ud over landsbyen Daranga, hvor husene ligger i mudder til tagrenderne, oplyser myndigheder. "Dødstallet vil helt sikkert stige yderligere," frygtede provinsguvernør Fernando Gonzales i går. Duran ramte området med vindstød på op til 150 kilometer i timen.

ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her