Læsetid: 1 min.

Islamisk sommerlejrfor børn lukket

25. juli 2007

En islamisk sommerlejr i det østlige Frankrig er blevet lukket, fordi myndighederne har mistanke om, at børnene er blevet truet og udsat for en behandling, der er skadelig for dem. Sommerlejren var arrangeret af en tyrkisk gruppe fra byen Nancy, der nu har fået frataget sin tilladelse til at holde en ny sommerlejr næste måned. De 96 børn er blevet sendt hjem.

Myndighederne gik ind i sagen, da et barn i begyndelsen af juli ringede til politiet og klagede sin nød over fysisk tvang. Politiets undersøgelse konkluderede, at lejren var "overdrevet streng, på grænsen til det disciplinære" og fokuserede på "intensiv og tvungen udøvelse af tyrkisk religion og kultur".

ritzau/AFP

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu