Læsetid: 1 min.

Saddam-rådgivere hænges i dag

4. januar 2007

Mindre end en uge efter, at Iraks tidligere diktator Saddam Hussein blev hængt i Bagdad, er bødlerne i den irakiske hovedstad klar igen. I dag føres to af diktatorens nærmeste rådgivere til galgen for at lide samme skæbne som Saddam Hussein, der blev hængt lørdag morgen.

Det er diktatorens halvbror og tidligere efterretningschef, Barzan Ibrahim al-Tikriti, og Awad Ahmed al-Bandar, tidligere chefdommer i revolutionsdomstolen, der bliver henrettet. Det meddelte en embedsmand i premierminister Nuri al-Malikis kontor.

Barzan og Bandar er begge dømt til døden i samme sag, der gav Saddam Hussein en dødsdom.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu