Note
Læsetid: 1 min.

Allerede græsk valg til september

Udland
17. august 2007

Grækenlands premierminister, Costas Karamanlis, har besluttet at udskrive parlamentsvalg i landet allerede 16. september, oplyste en talsmand for regeringspartiet, Ny Demokrati, torsdag. Karamanlis vil officielt anmode om den græske præsident om lynvalg, når han mødes med ham fredag.sagde en regeringstalsmand. Det næste parlamentsvalg skulle først have været afholdt i marts næste år, men Karamanlis er kommet under pres for at udskrive valg i utide efter at regeringens popularitet er faldet, som følge af en række skandaler og ødelæggende skovbrande.

ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her