Note
Læsetid: 1 min.

Bhutto: Musharraf klar til magtdeling

Udland
30. august 2007

Pakistans præsident, general Pervez Musharraf, er klar til at lade tidligere premierminister, Benazir Bhutto, vende hjem fra sit eksil i London og dele magten med hende. Det siger Bhutto selv i gårdagens udgave af den britiske avis The Daily Telegraph.

Hun fortæller i et interview, at forhandlingerne med Musharraf ikke er endelig afsluttet, men at de er godt på vej. Blandt andet skulle Musharraf være gået med til at droppe posten som landets øverste militære chef. Musharraf forsøger i øjeblikket at styrke sin magtbase frem mod et kommende valg i efteråret.

ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her