Note
Læsetid: 1 min.

Castro: Jeg er fortsat med i beslutningerne

Udland
2. august 2007

Den syge og aldrende cubanske leder, Fidel Castro, proklamerede onsdag fra sygesengen, at han fortsat regerer. Men han afslører ikke, hvornår han vender helt tilbage til magten, som hans bror, Raul Castro, nu sidder på.

"Raul er blevet betroet at sikre, at alle vigtige beslutninger, der tages under mit sygdomsforløb, først gennemføres, efter at jeg er blevet konsulteret," sagde Fidel Castro i en skriftlig erklæring til aviserne Granma og Juventud Rebelde.

For første gang i 48 år deltog Fidel Castro ikke på mærkedagen for revolutionen, og det ser amerikanerne som et tegn på, at Fidel ikke kommer tilbage ved roret.

ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her