Note
Læsetid: 1 min.

Illegale i land i Italien og Grækenland

Udland
13. august 2007

Den italienske kystvagt opbragte natten til søndag en fiskebåd med 263 illegale indvandrere om bord ud for den lille italienske ø Lampedusa, rapporterede de italienske medier. Kystvagtskibe eskorterede skibet i land, hvor de illegale indvandrere fra Eritrea og andre lande på Afrikas Horn blev bragt til et modtagelsescenter. Samtidig rapporterede den græske kystvagt, at 92 illegale indvandrere er blevet fundet ud for den græske ø Samos. Hovedparten af de illegale indvandrere kommer fra Afghanistan. Mange af dem var børn. Den græske kystvagt fængslede en mindreårig tyrkisk dreng, dom er mistænkt for at være menneskesmugler. ritzau/AFP

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her