Note
Læsetid: 1 min.

Klima-aktioner fortsætter

Udland
21. august 2007

Omkring 100 aktivister fortsatte natten til mandag besættelsen af indkørslen til hovedkontoret for Heathrow lufthavns ejere, BAA. Politiet fjernede ikke aktivisterne om morgenen, og mandag aflyste BAA sine aktiviteter i kontoret tæt på lufthavnen. Aktionen er en del af klimaaktionslejren, der startede tirsdag i sidste uge. Omkring 1.500 mennesker har været samlet for at protestere mod den stigende CO2-udledning fra fly og planerne om at udvide Heathrow lufthavn. Også BP's hovedkvarter i London centrum fik spærret indgangen, da aktivister i går limede sig fast til indgangen. Lignende aktioner har ramt andre virksomheder. ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her