Note
Læsetid: 1 min.

Klimakonference i USA i september

Udland
4. august 2007

Præsident George Bush har fastsat den 27. og 28. september som datoer for afholdelse af en international klimakonference i Washington, oplyser amerikanske regeringstalsmænd. Blandt deltagerne i klimakonferencen vil bl.a. være USA, EU, FN og 11 andre lande, sagde talsmændene. Formålet med konferencen er at bane vej for en fastsættelse af langtidsmål for reduktionen af drivhusgasser, som ifølge FN's klimapanel forårsager global opvarmning. FN's generalsekretær, Ban Ki-moon, fastslog i maj, at han stilede efter et klimamøde på højt niveau i USA i september i bestræbelserne på at udforme en ny international klimaaftale.

ritzau/Reuters

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her