Note
Læsetid: 1 min.

Nam vender hjem

Udland
28. august 2007

Spekulationerne om, hvem der skal være Nordkoreas næste leder, fik nye vitaminer, da det i går kom frem, at Kim Jong-Ils ældste søn er tilbage i det kommunistiske land. 36-årige Kim Jong-Nam har ellers boet i den kinesiske provins Macau i flere år, og mange iagttagere mente, at han allerede i 2001 faldt i unåde hos sin far, da han med et falsk pas forsøgte at komme ind i Japan for at se Disneyland i Tokyo. Men nu er Kim Jong-Nam tilbage på den koreanske halvø og har fået en post i regeringspartiets magtfulde Organisations- og Vejledningsafdeling. Samme sted som hans far i sin tid begyndte sit arbejde i magtens cirkler.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her