Note
Læsetid: 1 min.

OSCE underkender valg i Kasakhstan

Udland
20. august 2007

Parlamentsvalget i Kasakhstan lørdag blev ikke gennemført i overensstemmelse med normale vestlige valgprocedurer, selvom der var fremskridt i forhold til tidligere valg i det centralasiatiske land. Der siger OSCE, Organisationen for Sikkerhed og Samarbejde i Europa, efter rapporter fra dets observatører. Alligevel kan Kasakhstans enerådige præsident, Nursultan Nasarbajev, være tilfreds med valget. Hans parti, Nur Otan (Det Strålende Fædrelandsparti), vandt alle 98 pladser i det nye parlament. Det oplyste den centrale valgkommission i hovedstaden Astana i går.

ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her