Note
Læsetid: 1 min.

RAF ville have bortført Willy Brandt

Udland
17. august 2007

Den vesttyske terrorgruppe Rote Arme Fraktion (RAF) havde i 1977 planer om at bortføre den daværende socialdemokratiske partiformand, forhenværende forbundskansler Willy Brandt, der døde i 1992. Det skriver avisen Bild på baggrund af hidtil hemmeligtstemplede domsudskrifter fra retssagerne mod RAF-terroristerne Brigitte Mohnhaupt og Christian Klar. Ifølge de frigivne dokumenter drøftede hun sammen med Klar og fire andre i april 1977 en aktion mod Brandt, som led i forsøget på at presse RAF-ledere som Andreas Baader fri fra fængslet.

ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her