Note
Læsetid: 1 min.

21 henrettet for smugling af narko i Iran

Udland
6. september 2007

De iranske myndigheder har hængt 21 mennesker, der var dømt til døden for blandt andet narkosmugleri og ulovlig våbenbesiddelse. 17 af dem blev i går morges hængt i den østiranske provins Khorasan Razavi. De var dømt til døden for narkosmugling, meddeler de iranske myndigheder. Samtidig blev fire andre hængt i den sydiranske by Shiraz. De var dømt til døden for blandt andet ulovlig våbenbesiddelse, for at have været i skudkamp med sikkerhedsstyrker og for smugleri. Mange tilskuere til henrettelsen mener, at folk fortsat skal henrettes "indtil alle kriminelle stopper".

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her