Læsetid: 1 min.

Islamister snydt for valgsejr i Marokko

10. september 2007

Marokkos konservative, nationalistiske uafhængighedsparti, Istiqlal, har overraskende sejret ved landets parlamentsvalg og har fortrængt landets største islamiske parti, det moderate Retfærdigheds- og Udviklingspartiet (PJD), til andenpladsen, oplyste Indenrigsministeriet i Rabat sent lørdag. Den endelige optælling efter fredagens valg viser, at Istiqlal har fået 52 pladser, mens PJD har fået 47. Da valgstederne lukkede fredag, var der ellers stor optimisme og glæde hos islamisterne i Marokko, og PJD havde stadig stor tro på en solid valgsejr, men det vendte i går.ritzau

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu