Note
Læsetid: 1 min.

Pentagon vil bygge ny militærbase

Udland
11. september 2007

Pentagon vil bygge en militærbase tæt ved grænsen mellem Iran og Irak, skrev Wall Street Journal i går. Militærbasen skal dæmme op for forsyningen af højtudviklede våben fra Iran til de shiitiske militser i Irak. "Koalitionen og dets irakiske partnere har fortsat tænkt sig at lægge pres på fjenden, derunder afbryde alle forsyningslinjerne i bestræbelserne på at reducere volden og beskytte det irakiske folk," sagde Pentagons talsmand, Jonathan Withington. "Ifølge den amerikanske officer Toby Logsdon, som står bag projektet, vil militærbasen være klar til november.

ritzau/Reuters

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her