Læsetid: 1 min.

Brown: 1.000 soldater hjem fra Irak før jul

3. oktober 2007

Storbritanniens premierminister, Gordon Brown, sagde under et besøg i den irakiske hovedstad, Bagdad, i går, at han tror meget på en større tilbagetrækning i år. "Jeg tror på, at antallet af britiske tropper ved årets afslutning kan være reduceret til 4.500. Det frigør 1000 af vores soldater, som forhåbentlig kan være hjemme til jul," sagde Brown. Han sagde også, at Basra kan være under fuldstændig irakisk kontrol om et par måneder. Den irakiske premierminister, Nuri al-Maliki, sagde i går, at irakiske styrker er klar til at overtage sikkerhedsansvaret i Basra-provinsen.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu