Note
Læsetid: 1 min.

Erdogan: Jeg håber ikke på et militært angreb

Udland
17. oktober 2007

Det tyrkiske parlaments tilladelse til at indlede et angreb på kurdiske separatister i Nordirak, behøver ikke nødvendigvis betyde, at et militær angreb er umiddelbart forestående, lyder det fra den tyrkiske premierminister, Tayyip Erdogan i går. "Jeg ønsker oprigtigt, at det aldrig sættes i værk. Retten til det betyder ikke, at vi angriber nu, men vi vil handle på det rigtige tidspunkt og under de rigtige omstændigheder," sagde Erdogan og tilføjede.- Det eneste mål for et eventuelt angreb er terroristorganisationen, sagde han, og refererede til Kurdistans Arbejderparti (PKK).ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her