Note
Læsetid: 1 min.

Kosovoalbansk gruppe rasler med sablen

Udland
5. oktober 2007

Politiet i Kosovo indledte i går en efterforskning for at finde frem til væbnede etniske albanske ekstremister, som har truet med at begynde en krig mod serbiske styrker. Tv-optagelser af maskerede militante medlemmer af en væbnet gruppe i sorte uniformer, der kalder sig Albaniens Nationale Hær, ANA, blev vist på Kosovos offentlige tv-station RTK onsdag. I optagelserne advarer en af de militante om, at gruppen angiveligt vil stoppe alle køretøjer i grænseregionen og patruljerer i den nordlige del af provinsen. Serbiens og Kosovo-albanernes ledere har ikke gjort fremskridt.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her