Note
Læsetid: 1 min.

Per Stig Møller optimistisk før topmøde

Udland
16. oktober 2007

EU's reformtraktat skal nok komme i hus, hvis ingen af de 27 lande i al for lang tid "forplumrer" eller "kidnapper" debatten med uvedkommende emner. Det sagde udenrigsminister Per Stig Møller (K), efter at EU's udenrigsministre i går holdt møde i Luxembourg som en slags generalprøve før topmødet mellem stats- og regeringscheferne torsdag og fredag i Lissabon. En række lande har stadig forbehold og reservationer, som kom til syne i går Luxembourg. Polen har f.eks. hidtil modsat sig, at EU's tre store lande opsuger mere magt på bekostning af de mellemstore og små.

ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her