Note
Læsetid: 1 min.

Soldater stormer FN-kontorer

Udland
18. oktober 2007

Somaliske regeringstropper stormede i går FN-kontorer i Somalias hovedstad, Mogadishu, og anholdt FN's Fødevareprograms leder i Mogadishu, Idris Osman, meddelte embedsmænd. "FN's Fødevareprogram kan bekræfte, at Idris Osman er blevet anholdt," sagde WFP's talsmand Peter Smerdon i Nairobi. "WFP skynder sig at tale med myndighederne om hans anholdelse," tilføjede han. Tirsdag blev en civil dræbt under kampe i Somalias hovedstad, der brød en ugelang pause i fjendtlighederne mellem etiopiskstøttede regeringssoldater og islamiske oprørere.

ritzau/Reuters

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her