Note
Læsetid: 1 min.

Tusinder demonstrerer mod vold

Udland
13. oktober 2007

Færre end ventet, men dog flere tusinde deltog i demonstrationer mod ungdomsvold i Sverige i går eftermiddag. Flest var med i Stockholm, hvor en 16-årig dreng blev mishandlet til døde forrige weekend. Der var også demonstrationer i Göteborg, Malmø og flere andre svenske byer. Flere end 70.000 har meldt sig som medlem af Netværket mod Ungdomsvold, som blev sat i gang af unge i Stockholm så sent som mandag, og arrangørerne havde ventet et noget større antal deltagere ved fredagens demonstrationer. I Stockholm deltog cirka 12.000 i demonstrationen. ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her