Læsetid: 1 min.

UNICEF: kamp mod malaria går fremad

17. oktober 2007

Der er sket fremskridt i kampen mod malaria i Afrika syd for Sahara, viser en ny rapport, som UNICEF udgav i går efter et samarbejde med Roll Back Malaria Partnership. "Malaria dræber hvert år mindst 800.000 børn under fem år i de afrikanske lande syd for Sahara," siger UNICEF's direktør, Ann M. Veneman. "Hvis vi skal se en forbedring af børnenes sundhed og af den økonomiske udvikling i de ramte lande, skal malaria under kontrol," sagde Ann M. Veneman. Mygge-net er den bedste måde at forebygge malaria så længe, der ikke er en vaccine mod sygdommen. ritzau

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu