Note
Læsetid: 1 min.

Valgobservation stærkt begrænset

Udland
1. november 2007

Europas vigtigste valgovervågningsinstans, OSCE, udtrykte i går bekymring for Ruslands beslutning om at udelukke et antal udenlandske observatører fra landets kommende valg. OSCE (Organisationen for Sikkerhed og Samarbejde i Europa) har i ugevis ventet på, at Moskva skulle bede dets observatører om at overvåge det russiske parlamentsvalg den 2. december. Organisationen fik i går formelt grønt lys til at overvåge valget, men med en række restriktioner. Fra russisk side har OSCE kun fået tilladelse til 'kortsigtet' valgobservation, og gruppen af observatører må kun være på 70.

ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her