Læsetid: 1 min.

Israel drøfter indrømmelser før fredsmøde

15. november 2007

Det israelske parlament drøftede i går indrømmelser til palæstinenserne forud for et internationalt Mellemøst-fredsmøde i USA, og premierminister Ehud Olmert gentog sit krav om, at palæstinenserne skal anerkende den jødiske stat. Under forhandlinger i Jerusalem i går med EU's udenrigspolitiske chef, Javier Solana, sagde Olmert, at udgangspunktet for forhandlingerne med palæstinenserne efter mødet i USA vil være en anerkendelse af "staten Israel som det jødiske folks stat." Olmert gjorde det klart, at dette spørgsmål hverken kan diskuteres eller forhandles.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu