Note
Læsetid: 1 min.

Mediers valgdækning forvirrer russerne

Udland
1. december 2007

Kandidater for det russiske regeringsparti, Putins Forenede Rusland deltager ikke i valgdebatter på tv. Alligevel mener vælgerne overraskende, at de »klarer de sig godt« i debatterne. Det gør de, fordi Forenede Ruslands suverænt dominerer tv og andre ignoreres forud for parlamentsvalg søndag, fremgår det af en meningsmåling i Moscow Times i går. Og 70 procent af dem, der har set debatterne, siger, at de var imponerede af Forenede Ruslands kandidater. Men ingen kandidat fra Putins deltaget i debatter med kandidater fra andre partier, hverken på tv, i radio eller ved valgmøder.

ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her